אוכל
mako אוכל
27.06.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מאפינס וקציצות קינואה, פנקייקס וקינוחים שוקולדיים, וגם טיפים לשדרוג סלט

צילום: ענבל לביא, mako אוכל
צילום: Alena Haurylik, shutterstock

שוב סלט לצהריים? אל תישמעו כל כך מסכנים - יש לנו טיפים שיהפכו כל סלט לקרנבל. לטיפים לשדרוג סלט

צילום: רוני כנעני, רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות

שילוב של קינואה לבנה, קינואה אדומה וירקות, שהוא לא רק בריא אלא גם טעים באופן חריג. לקציצות הקינואה של רביבה וסיליה

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

אחרי בורקס דפי האורז הגיע תורו של המלאווח הזה להבעיר את הרשת, והוא מבעיר. למתכון למלאווח דפי אורז

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

עוגיות שוקולד צ'יפס, זה ברור, אבל יש גם עוגות, לחמים ועוד מתוקים מעלפים. למתכונים עם פצפוצי שוקולד

צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

מה קורה שמערבבים פירה מאתמול (גם טרי הולך) עם ביצים, גבינה צהובה ואפונה, ודוחפים בתנור? מקבלים מאפינס שילדים מתים עליהם. למתכון למאפינס פירה

צילום: פסקל פרץ-רובין, האתר הקולינרי של פסקל

השבוע אנחנו עושים כבוד לאוכל הביתי, החם והמוכר, עם מתכונים של פסקל פרץ-רובין לשבת. למתכונים לארוחת שבת

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

גם אתם חמים על הפנקייקס העבים, הדשנים ויפי התואר מאז שראיתם אותם ברשת לראשונה? אז כן, גם הם מחכים לכם כאן. למתכון לפנקייק

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

קרם ברולה הוא קינוח שלו רק יכולנו, היינו מקנחים איתו כל ארוחה בחיים. אז אתם לא חושבים שהגיע הזמן ללמוד איך להכין אותו בבית? למדריך לקרם ברולה