אוכל
mako אוכל
07.01.21

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

לא חשבנו שאפשר עוד לחדש לנו בטוסט-טורטייה. טעינו!

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
צילום: מיכל רביבו, געגועים לאיטליה

את המנה הזאת הגה השף מנה שטרום בימי הסגר, ואנחנו מתכוונים לאמץ אותה טוב טוב כנראה גם אחרי שהסגר ייגמר. למתכון: פסטה אוריקטה

צילום: נטלי אמילר , mako אוכל

מכל המאפים המפונפנים והמתוקים המרהיבים, בסופו של דבר אנחנו מגיעים שוב ושוב למסקנה שאין כמו עוגת מייפל פשוטה. למתכון: עוגת מייפל של בית

צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל

מתחילים עם בורקס בשר עשיר וטעים פצצות, ואיך ממשיכים? למתכונים לארוחת שבת

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

זה אולי נראה כמו משחק ילדים, אבל חברים: יש טוסט טורטייה ויש טוסט טורטייה מושלם. למתכון: טוסט טורטייה בקונוס

צילום: shutterstock_KucherAV

טיפול נכון בחזה עוף יכול להפוך אותו מנתח יבשושי למנה עסיסית ועזת טעמים. איך עושים את זה? למתכון: חזה עוף בג'ינג'ר

צילום: קרן אגם, mako אוכל

ה-עוגה, שאין מנחמת ממנה, גבוהה ואוורירית ומשקיטה בטן ולב. למתכון: טורט שיש תפוז