צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
![](https://img.mako.co.il/2022/10/14/kuskus_soup_re_autoOrient_i.jpg)
מבחינתנו, כל מזג אוויר של פחות מ-30 מעלות הוא סיבה טובה למרק. ואם יש שלוש טיפות אז בכלל. 15 מרקים להכין לפני שהחורף מגיע (כולל המינסטרונה שבתמונה)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
![](https://img.mako.co.il/2021/10/31/white_corn_soup_autoOrient_g.jpg)
ועוד מרק אחד, שמבוסס על תירס - אבל לא על זה שאתם חושבים. למתכון: מרק תירס לבן
צילום: יעל קצב, mako אוכל
![](https://img.mako.co.il/2021/11/01/cauliflower_in_a_pan_autoOrient_i.jpg)
לא מטוגנת בשמן עמוק, לא צלויה בתנור. לאחרונה זאת הדרך המועדפת עלינו להכין כרובית. למתכון: כרובית במחבת
צילום: siamionau pavel, shutterstock
![](https://img.mako.co.il/2018/11/13/shutterstock_270882788_i.jpg)
ארוחה נהדרת שמתחילה במינסטרונה ומסתיימת בשבלולי קינמון. למתכונים לשבת
צילום: קרן אגם, mako אוכל
![](https://img.mako.co.il/2020/11/03/apple_almond_cake_autoOrient_g.jpg)
הטמפרטורות מתחילות לרדת? אלה המאפים לאמץ עכשיו. מתכונים למאפים שהם בול לסתיו
צילום: נופר צור, mako אוכל
![](https://img.mako.co.il/2021/11/03/fillo_rogalach_NofarZur_re_autoOrient_i.jpg)
איזה בלגן זה רוגלך, אה? ובכן, לא אלה. למתכון: רוגלך פילו עם שוקולד וטחינה