אוכל
mako אוכל
10.11.20

7 דרכים להכין קרמבו בבית

החורף מתקרב והיצרנים עושים לנו אבו עלי עם הקרמבו? לא אנשים כמונו יתייאשו!

צילום: ענבל לביא, mako אוכל
צילום: דרור עינב, mako אוכל

למטה פירורי לוטוס פריכים, באמצע שוקולד עשיר ולמעלה מרנג קטיפתי קרמבואי. כל כך טעים - שאף אחד לא ירגיש שזה פרווה. למתכון: קוביות קרמבו שוקו-קוקוס

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

לכל מי שפחות אוהב לקנות את הקרמבואים שלו, הנה קרמבו ביתי מיניאטורי שהוא שיחוק אמיתי - קרמבו קאפס זריזים בתוך מנג'טים. למתכון: מיני קרמבו ביתי

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

הם יפים, עשירים ומפנקים, מצופים בזיגוג לוטוס מבריק וממש פשוט להכין אותם. למתכון: קרמבו לוטוס עם מסקרפונה ושוקולד לבן

צילום: קרן לוי, mako אוכל

זה די מתבקש שהקינוח הקציפתי הקליל והעוגייה השוקולדית האהובה יחברו יחד לסופר קינוח. למתכון: קרמבו אוראו

צילום: פיית העוגיות, mako אוכל

קרמבו עם תחתית פריכה, מרנג מופלא, תות בשרני אדום ומבחוץ ציפוי של שוקולד. יש שילוב חורפי ומפנק יותר? למתכון: קרמבו הפתעה

צילום: חן שוקרון, mako אוכל

ממש כמו קרמבו, אבל בעוגה קטנה אישית: קאפקייק וניל ושוקולד עם מרנג וציפוי שוקולדי. למתכון: קאפקייקס קרמבו

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

קרמבו זה לילדים? אז קבלו קרמבו לגדולים, עם קרם מסקרפונה קפה, ציפוי דאבל שוקולד ועוגיית חמאה מלמטה. למתכון: קרמבו טירמיסו