"עילפון": כך תכינו את האננס בצ'ילי של מתן גל מ"חתונה ממבט שני"
בתור יזם קולינרי מקצועי, התמודד מתן גל מ"חתונה ממבט שני" עם משימת הבישול כשהוא ובת הזוג הילה עמיחי אירחו את הזוגות לארוחה. החתן הגיש אננס עם צ'ילי שהדהים את המשתתפים - ולנו יש את המתכון שיכניס אתכם לאווירת החופשה
דסק קשת 12
makoפורסם:

לאחר שעברו עליות ומורדות בתהליך ב"חתונה ממבט שני", הילה עמיחי ומתן גל ממשיכים לעבוד על מערכת היחסים ביניהם ומתקרבים (פרק חדש הערב, חמישי, אחרי החדשות, קשת 12). הקשר ביניהם עמד למבחן כשאירחו את שאר הזוגות במסיבת בריכה עם אווירה שמחה - שבה הגיש החתן מאכלים שהדהימו את המשתתפים. מתן הוא יזם קולינרי במקצועו והצליח להפתיע עם מנה לא שגרתית כשהכין אננס עם צ'ילי. אם בא לכם להרגיש שאתם חוגגים על החוף בתאילנד ביחד עם הזוגות, סידרנו לכם את המתכון לארוחה המתקתקה.
אננס צ'ילי על הגריל
- לקלוף שני אננסים לאורך, למצוא את האיזון בין לא להשאיר קליפה לכמה שפחות אננס יתבזבז.
- לתקוע באננס שיפוד מלמטה, שיהיה מספיק חזק להחזיק אותו.
- לערבב בקערה: חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק, 2 כפות דבש, כף ג'ינג'ר טרי מגורר על פומפייה.

מתן גל | צילום: פרטי, פרטי - למרוח את האננסים מכל הכיוונים.
- להניח על הגריל עם אש קטנה. לפזר מלח ים (אפשר מלח מעושן עדין למתקדמים) וקצת פלפל שחור גרוס.
- לחכות עד שהאננס יתקרמל עם הרוטב ונהיה קצת חרוך - אבל לא לשרוף.
- להוריד מהאש, לפרוס לפרוסות עבות של 1.5-2 ס"מ.
- לסדר יפה, לתת מלמעלה גרידת ליים ואז סקוויז של אותו ליים (או לסחוט לימון).

שלי סויסה בארוחה | צילום: פרטי, פרטי
מצאתם טעות לשון?