1.תפוצ'יפס בכריך
האמריקאים מלאים בסטיות קולינריות, אבל מפעם לפעם הם בכל זאת עולים על הברקה. מה למשל? תפוצ'יפס בתוך סנדוויץ'. ממש כאן סיפר לנו לא מזמן השף דיוויד פרנקל על חיבתו ללחמנייה עם שמנת חמוצה ותפוצ'יפס. ופרנקל לא לבד – מיליוני אמריקאים תוחבים חטיף צ'יפס לכריך שלהם מדי יום – ולא משנה אם הוא מתוק או מלוח.
2.בייגלה בשניצל
מכירים את אלה שמטגנים שניצל בביסלי? נכון תמיד עיקמתם עליהם פרצוף? אז הנה לכם רעיון מתון יותר: המירו את פירורי הלחם בבייגלה מרוסק, ותיהנו גם מתוספת מעודנת של טעם וגם ממרקם פציח ונחמד. מרגישים הרפתקנים? נסו אותו הדבר עם צ'יטוס. פסיכי? יש כאלה שמתים על זה.
>> והנה לכם מתכונים לחיתוכיות בייגלה ושוקולד, ועוד כל מיני יציאות מגניבות
3.חטיף אנרגיה עם יוגורט
הרעיון הבא נולד מתוך מצוקה: הימים היו ימי דיאטה והשעה שעת בוקר. החשק למוזלי היה גדול, אבל חיטוט בארון גילה שצנצנת הגרנולה ריקה. הפתרון: פוררנו חטיף אנרגיה לתוך יוגורט, הוספנו פירות – וקיבלנו חיקוי-מוזלי טעים, בפחות קלוריות מהמקור.
4.חטיפי שוקולד בגלידה
אם נשארתם עם חצי פסק זמן, כיף כף או אפילו ריסיז (נו, זה עם החמאת בוטנים) – עשו לעצמכם טובה והכו בו עם פטיש שניצלים. זהו? התפורר (אבל לא דק מדי, אנחנו רוצים שיישארו צ'אנקים)? עכשיו תערבבו את החתיכות עם גלידת וניל, ותדליקו טלוויזיה.
5.פיצוחים בסלט
נותרתם עם חצי שקית של שקדים מומלחים, שלא תדבר על גרעיני חמנייה, ואפילו אפונה מלוחה? שמרו אותם לסלט של הערב. הם יוסיפו לו פריכות, טעם וכמה מינרלים ויהפכו אותו לשמח הרבה יותר. רק אל תשכחו לקזז קצת במלח.
6.אפונת ווסאבי באורז
ואגב אפונה, מכירים את חטיף האפונה המצופה ווסאבי, שאפשר לקנות בפיצוציות ובסופרים? לא יודעים מה אתכם, אנחנו תמיד מתפתים לקנות את זה, ואז נזכרים כמה זה חריף, סוגרים את השקית וקוברים אותה עמוק במגרה. אז הנה אפשרות אחרת: קחו אורז מוכן (עדיף מאודה), וערבבו פנימה את האפונה המצופה. תקבלו מנה ספייסית ומגניבה.
7.קרמבו במיקרו
כן כן, קרמבו במיקרו. כל מילה נוספת מיותרת.
גם אתם עושים דברים מגניבים עם חטיפים? ספרו לנו בתגובות, או ברכיב הפייסבוק שלנו