אוכל
mako אוכל
03.01.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מרק הפטריות הכי טעים שיש, צלי שתמיד מצליח, עוגת שוקולד מהחלומות ועוד

צילום: רחלי קרוט, mako אוכל
צילום: ענבל לביא, mako אוכל

לעוגה הזאת מרקם קטיפתי ונימוח וטעם עשיר ומלא של שוקולד, וכל זה בלי קמח ובלי חמאה. הכירו את השוקולדית הפרווה המנצחת החדשה שלכם. למתכון: עוגת שוקולד קטיפתית

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

כשטעמנו את המרק הזה בפעם הראשונה לא האמנו שזה קורה לנו, שאפשר ליהנות באופן כל כך עמוק ממרק. מאז כבר הכנו אותו כמה וכמה פעמים, ותנו לנו לומר לכם - זה לא נעשה פחות מפתיע. למתכון: מרק פטריות הכי טעים שיש

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

לסוף השבוע הזה הרכבנו לכם ארוחת מלכים בניחוח בלקני: מרק עגבניות, קציצות כרישה ועוף, מוסקה פרווה הכי מדהימה שאנחנו מכירים, אורז ירוק ופישפישטיל של סבתות בולגריות. לכל המתכונים לשבת

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

כשרוצים להוציא לחברים את העיניים עם מנה מתוקה פוטוגנית, מכינים את זה. למתכון: קרפ נוטלה ב-5 מרכיבים

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

צלי שאי אפשר לפשל איתו: אסאדו שמשתזף בתנור 3 שעות עם דבש ובירה וגורם לכולם ללקק את האצבעות. למתכון: צלי אסאדו

צילום: דניאל לילה

 מנת פסטה שמגיעה אלינו מצפון איטליה, עם רוטב עשיר של שמנת וארבעה סוגי גבינות, שלכל אחת מהן טעם מיוחד משלה. למתכון: ריגטוני ארבע גבינות

צילום: גיל גוטקין, mako אוכל

לחמניות עסיסיות ממולאות בשר, מרק מושלם לדיאטה, עוגת הגבינה ששיגעה את הפיד שלנו ועוד. המתכונים הכי מצליחים של 2018