אוכל
mako אוכל
25.10.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

ממולאים עם תעודות, פסטה בסיר אחד ועוד. תפשילו שרוולים

צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח
צילום: ענבל כבירי, mako אוכל

את ארוחת השבת שלנו השבוע אנחנו מתחילים במרק עדשים, ממשיכים במתכון מיתולוגי לפלפלים ממולאים וממשיכים במנות שחוגגות את התוצרת הנהדרת של הסתיו. למתכונים לשבת

צילום: גיל פינקלשטיין, שוגר דדיז

הסברינות שבתמונה לא צולמו בקונדיטוריה. הכינו אותן אנשים כמונו וכמוכם, ותראו איך יופי יצא! למתכון: סברינה

צילום: יונית סולטן צוקרמן, יחסי ציבור

בקטע של לתקתק ארוחה? זה המתכון בשבילכם. בקושי חצי שעה ואתם מאורגנים. למתכון: פסטה עם טונה בסיר אחד

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

תקראו להם נאגטס, שניצלונים, אצבעות או חטיפי דגים – מדובר בדרך הכי יעילה לגרום לילדים לאכול דג, והסוד הוא בציפוי. למתכון: אצבעות דגים

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

לפעמים דווקא ככל שעוגה פשוטה יותר, ככה היא מגרה יותר. למשל במקרה הזה. למתכון: עוגת טחינה ושוקולד צ'יפס

צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל

צלי בקר של ארוחת שבת חייב להיות רך, כל כך רך שאפשר לאכול אותו בלי סכין - והיום נלמד איך עושים את זה שלב אחרי שלב. למתכון: צלי בקר ופטריות