את ארוחת השבת שלנו השבוע אנחנו מתחילים במרק עדשים, ממשיכים במתכון מיתולוגי לפלפלים ממולאים וממשיכים במנות שחוגגות את התוצרת הנהדרת של הסתיו. למתכונים לשבת
הסברינות שבתמונה לא צולמו בקונדיטוריה. הכינו אותן אנשים כמונו וכמוכם, ותראו איך יופי יצא! למתכון: סברינה
בקטע של לתקתק ארוחה? זה המתכון בשבילכם. בקושי חצי שעה ואתם מאורגנים. למתכון: פסטה עם טונה בסיר אחד
תקראו להם נאגטס, שניצלונים, אצבעות או חטיפי דגים – מדובר בדרך הכי יעילה לגרום לילדים לאכול דג, והסוד הוא בציפוי. למתכון: אצבעות דגים
לפעמים דווקא ככל שעוגה פשוטה יותר, ככה היא מגרה יותר. למשל במקרה הזה. למתכון: עוגת טחינה ושוקולד צ'יפס
צלי בקר של ארוחת שבת חייב להיות רך, כל כך רך שאפשר לאכול אותו בלי סכין - והיום נלמד איך עושים את זה שלב אחרי שלב. למתכון: צלי בקר ופטריות
הגבביטול