אוכל
mako אוכל
16.05.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

כולל שדרוג מטורף לפירה ובסיס פלא לעוגות בחושות עסיסיות ואווריריות מכל סוג שתרצו

צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

השבוע גילינו שההבדל בין סתם ירקות בתנור לירקות שחומים ומקורמלים טמון בפעולה אחת פשוטה. טיפ לשדרוג ירקות בתנור

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

איך מכינים סיר אושפלאו עסיסי בסיר אחד גדול? בקלות: משתמשים בקוביות פרגית, הרבה גפרורי גזר, תבלינים ואורז עגול. הכל מתבשל בשעה אחת, והרי לכם יופי של ארוחת ערב. למתכון: אושפלאו: תבשיל אורז עם גזר ופרגיות

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

קיבלנו מאחת שיודעת מתכון שכולל מדריך מפורט להכנת טירמיסו. כל מה שאתם צריכים לדעת על הגבינה, הבישקוטים, האלכוהול והקפה של הקינוח המטריף הזה. המדריך המלא להכנת טירמיסו

צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל

תגידו שלא צריך לגעת בפירה, כי למה לתקן משהו כל כך מוצלח? עכשיו נסו לטגן אותו עם חמאה ושמן זית ותודו שזה שדרוג מהמם. למתכון: פירה מטוגן

צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

איזו עוגה אתם רוצים - בננות, תפוחים, מייפל, שוקולד? לא משנה איזו בחושה תרצו להכין, בלילת הבסיס הזאת תסדר אתכם. למתכון: הבסיס לכל עוגה בחושה שתכינו

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

לכרוב ממולא יש משום מה מוניטין של מאכל מסובך להכנה, אבל האמת היא שכל אחד יכול, ואם נראה לכם שלא פשוט תעקבו אחרי הסרטון. למתכון: כרוב ממולא אורז ובשר

צילום: YuliiaHolovchenko, ShutterStock

הארוחה שלנו בסופ"ש הזה: סייניה של קבב, אורז וכרובית, סלט של ברוקולי טרי וחמוציות ועוד סלט אחד של עגבניות ולחם. וכמובן שיש גם עוגה טעימה לקינוח. 4 מתכונים לארוחת שבת