אוכל
mako אוכל
03.06.21

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

השבוע אכלנו טוב בכל החזיתות: קינוחים, תוספות ועיקריות. היה טעים

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

הסוד לפרגית עסיסית ומפוצצת טעם היא מרינדה טובה, והמרינדה הזאת פנטסטית ועשירה: סויה, מייפל, סרירצ'ה ועוד דברים טובים. למתכון: פרגיות במרינדה הכי טעימה בעולם

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב גילה לנו שיטה מדליקה להכין אורז בתנור. למתכון: אורז כתום בתנור

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

ארוחת השבת שלנו השבוע חלבית ומעולה: סלמון, תפודים בפרמזן, סלט הכל ועוגת גבינה עם תחתית כדורי שוקולד. למתכונים לשבת

צילום: נופר צור, mako אוכל

מכורים לנוטלה? טוב, גם אם לא - אתם תעופו על הפאי הזה של בצק פריך ומלא נוטלה. למתכון: פאי נוטלה ואגוזי לוז

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

אנחנו יודעים שחם בחוץ, אבל כשמדובר בכזה מרק קוסקוס מעולה זה לא משנה. למתכון: מרק צמחוני לקוסקוס

צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

העונה של מאסטר נגמרה, ולנו נשארו המתכונים והתיאבון. למתכוני גמר מאסטר שף