ימות הקיץ הלחים מביאים אתם את הדילמה הקבועה: מצד אחד קפה מעורר אותנו ומפיח בנו חיים, מצד שני, הוא גם גורם לנו להזיע כאילו אין מחר. הנה חמש אופציות מרעננות לקפה קר על בסיס אספרסו שיצנן לנו קצת את השלושים בצל
טל בודנשטיין | Loveat | פורסם 13:38 02.07.14
קפה זה דבר כל כך מוצלח שהוא עובד טוב כשהוא רותח, כשהוא קר וכשהוא קפוא. החום הבלתי אפשרי שכבר מחכה לנו מעבר לפינה (על מי אנחנו עובדים - הוא כבר הכי כאן), מכריח אותנו למצוא אלטרנטיבות להפוך הרגיל. ואם כבר משדרגים לקפה קר - למה שלא נשתולל קצת?
אפוגטו איטלקי עם גלידת וניל|יח``צ: אפיק גבאיאפוגטו איטלקי עם גלידת וניל
מרכיבים (למנה בכוס אספרסו): 1 כף גלידת וניל טרייה ואיכותית 1 מנת אספרסו איכותי
לקישוט: מעט קינמון וקפה גרוס (או אבקת קפה נמס)
אופן ההכנה:
1. בכוס אספרסו שמים את גלידת הוניל ומוזגים מעל את מנת האספרסו.