אוכל
mako אוכל
16.11.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

קציצות צמחוניות, מוקפץ עם טריק סודי, טיפים לחביתה המושלמת ועוגת גבינה מטריפה לשבת

צילום: Elena Veselova, ShutterStock
צילום: ענבל לביא, mako אוכל

בלי מיקסר, בלי הקצפת ביצים, בלי עיתון ובלי תבנית של מים חמים. עוגת גבינת שמנת אפויה בחושה לגמרי וקלה להכנה. למתכון

צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

לרגל תחילתה של עונת השפעת, שי-לי ליפא רוקחת לנו תה שכולו, אבל כולו בריאות. שתי כוסות מזה, ואתם ערוכים לסערת הווירוסים שבמשרד. למתכון

צילום: Elena Veselova, ShutterStock

איך מכינים המבורגר צמחוני בלי מתכון? תתפלאו לשמוע אבל לא מדובר במשימה בלתי אפשרית. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת. למתכון

צילום: siamionau pavel, ShutterStock

חושבים שאתם יודעים להכין חביתה? כן, גם אנחנו חשבנו. אבל אז גילינו שיש עוד כל כך הרבה טריקים שאנחנו לא מכירים. לכל הטיפים של השפים

צילום: בבושקה הפקות

אנחנו תמיד בעד מוקפצים. פשוט אוספים את כל הירקות במקרר, משדכים להם חזה עוף פרוס ומקבלים יופי של ארוחת צהריים. למתכון

צילום: ענבל כבירי, mako אוכל

נתחיל בעובדה שאין כל קשר בין טעמה של הכוסמת הלא קלויה לבין זו החומה הקלויה. ועכשיו, כשהחלטתם להתיידד איתה, זמן להכין ממנה לחם נטול גלוטן. למתכון

צילום: בועז לביא, יח"צ

 הצלחנו לשים יד על המתכון לארוחת הבוקר האמריקאית של קפה לנדוור, שהיא במקרה גם לגמרי טבעונית וממש פשוטה להכנה. למתכון