אוכל
יחסי ציבור
26.10.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מפרום מנצח, עוגיות שומשום מרוקאיות ועוגת ביסקוויטים קלאסית

צילום: אנטולי מיכאלו, העוגיות המרוקאיות של אמא, הוצאת קוראים
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

תמיד חשבנו שמפרום זה מה זה מסובך, אבל כל כך טעים - שההשקעה משתלמת. חיפשנו וחיפשנו מתכון מנצח, והנה מצאנו אחד עם מלית פצצה ורוטב מושלם. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

נכון שבשביל ריזוטו צריך סבלנות, ציר ושרירי ידיים כדי לערבב שעות? לא נכון. יוגב ירוס משתף אותנו בטכניקה שהיא פלא של ממש ובמתכון משגע לריזוטו פטריות. למתכון

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

הנה משהו שלא חשבתם להכין עם קינואה: קציצות בסגנון פלאפל, אבל עם גבינות שהופכות אותן לארוחת ערב קלה מושלמת. למתכון

צילום: דניאל לילה, על השולחן

רות אוליבר עם מתכון משגע שכולו קראנץ' לקציצות עוף עם תיבול נשכני של קינמון, כמון וצ'ילי. למתכון 

צילום: ג'רמי יפה, mako אוכל

גם אתם בטח נתקלתם בשלל השיטוטים שלכם באינסטגרם בתמונות של ארוחת הבוקר הזו. היא פוטוגנית בטירוף, בריאה ומזינה ולא פחות, ודורשת מכם שלוש דקות של עבודה בסך הכל. למתכון

צילום: אנטולי מיכאלו, העוגיות המרוקאיות של אמא, הוצאת קוראים

עוגיות שומשום מרוקאיות שכמה שהן פשוטות - ככה הן פריכות, וכמה שהן פריכות - ככה הן טעימות, וכמה שהן טעימות - אוקיי, הבנתם את הקטע. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

בשבת הקרובה אנחנו הולכים לפרגן לעצמנו עוגת ביסקוויטים קלאסית, מהסוג שאהבנו כשהיינו ילדים ומאז לא הפסקנו לרגע. למתכון