צילום: ענבל לביא, mako אוכל

עוגיות עם טביעת אצבע שוקולדית וסוכריות צבעוניות. הכי שמח בלב. למתכון
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

חלת זיתים של ארז קומורובסקי. בגלל תוספת הזיתים ובגלל ארז. למתכון
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

הפסטה הכי טובה שלי: חגיגה עם חצילים, עגבניות, חמאה ויין, במתכון של אורלי פלאי ברונשטיין. למתכון
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל

פלאפל אפוי. באינסטינקט היינו נגד, אבל וואלה - זה פשוט טעים ברמות. למתכון
צילום: קרן אגם, mako אוכל

עוגת קינמון, קפה ופקאן סיני שמכינים בכלום זמן ואפס מאמץ, אבל מקבלים ים מחמאות. למתכון
צילום: ענבל כבירי | הכלים באדיבות הקרמיקאית שרית רשף, mako אוכל

מג'דרה עם בורגול שפשוט לא רואה ממטר את אחותה הקלאסית עם האורז. למתכון
צילום: ענבל לביא, mako אוכל

ואיך אפשר לסגור את הרשימה בלי אוזני ההמן המטורפות האלה של ענבל לביא? למתכון



