אוכל
15.08.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

הרבה בשר טחון, וגם עוף מוקפץ, פריטטה מהאגדות ועוגה משגעת

צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל
צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל

15 דרכים טעימות לנצל את חצי הקילו של הבשר הטחון ששוכב לכם במקפיא. למתכונים עם בשר טחון

צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

מנת הביצים המטוגנות של יותם השבוע ב"מאסטר שף" שלחה אותנו בטיל למטבח. למתכון: פריטטה מושלמת

צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל

יש שיגדירו את השילוב של חצילים, בשר ועגבניות כשילוש הקדוש של המטבח. אם גם אתם כאלה, אתם הולכים לעוף על המתכון הזה. למתכון: חצילים ממולאים

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

אפשר לטרוח על עוף מוקפץ, ואפשר ללקט שלושה מרכיבים בלבד ולצאת לדרך. למתכון: עוף בטריאקי ב-3 מרכיבים

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

השבוע אנחנו מתחילים את ארוחת השבת שלנו עם קציצות אורז ממולאות, ממשיכים בסינייה דג ומפגיזים עם קינוח מהמם. למתכונים לארוחת לשבת

צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

רגע לפני שעזבה, רוחמה הספיקה לתת לנו את המתכון שלה לעוגת תפוחים מקורמלים. הנה הוא. למתכון: עוגת התפוחים של רוחמה

צילום: אפרת ליכטנשטט, "אז מה את עושה כל היום", הוצאת כתר

בקרוב יצא כאן ספר בישול מעולה, ואנחנו השגנו לכם מתכון מתוכו (וגם אפשרות לרכישה מוקדמת בהנחה!). למתכון: קציצות ירקות ממכרות