אוכל
mako אוכל
27.05.21

17 מתכונים מעולים לפיקניק

לא רוצים להתקהל תחת אותה קורת גג? בשביל זה אלוהים המציא את הפיקניק

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5 מרכיבים ו-15 דקות עבודה (פלוס טיגון) - ואתם מסודרים עם קציצות טונה נהדרות, שטעימות בכל טמפרטורה ובכל מצב. למתכון: קציצות טונה

צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

פשטידת פסטה וגבינות זה תמיד טעים, ואם מוסיפים לה רוטב עגבניות והופכים אותה לזיטי אז בכלל. למתכון: זיטי

צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

בגלל שטיגנו את קציצות הטונה, את הנאגטס האלה נאפה. מבטיחים לכם שהם עדיין יהיו מעולים. למתכון: נאגטס תירס

צילום: קרן אגם, mako אוכל

כאילו שלחמניות מרקו כשלעצמן הן לא סיבה מספיק טובה למסיבה, הלכנו עוד צעד קדימה ומילאנו אותן במוצרלה. למתכון: לחמניות מרקו

צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

אפשר להכין רוטב לקציצות המקסימות האלה, אבל כל כך כל כך לא צריך. מושלמות לנשנוש ישר מהקופסה. למתכון: קציצות עוף ובטטה

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

אם אתם מתכוונים לטייל שלוש שעות בשמש לפני האוכל אל תיקחו איתכם את הסלט הזה. בכל מקרה אחר - חובה. למתכון: סלט ביצים

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

המתכון הזה מלמד איך לשדרג את ההגשה של לביבות הסירניקי האלוהיות. בשקט בשקט נגיד לכם שבכלל לא חייבים לשדרג, הן מושלמות ככה. למתכון: לביבות גבינה

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

זה כבר כמה שנים שכל מי שמחשיב את עצמו משקיען אופה קרקרים במקום לקנות, ומאז שגילינו את המתכון הזה אנחנו מבינים למה. למתכון: קרקרים ביתיים

צילום: בבושקה הפקות, mako אוכל

משהו לנגב עם הקרקרים: כמו מסבחה רגילה, רק קלילה יותר, מאפונה צהובה שהתבשלה עד לריכוך מוחלט. קצת טחינה, נגיעות של חריף - אמריקה (או במקרה הזה יוון). למתכון: מסבחה אפונה צהובה

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

בשביל צ'יפס בטטה מושלם צריך שני דברים: 1, טיגון בשמן עמוק, ו-2: ציפוי דקיק של קורנפלור, ששומר על הפריכות. למתכון: צ'יפס בטטה

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

מתכון לסלט פתיתים מהיר וטעים עד השמיים, עם אפונה, נענע, גבינת פטה ולימון כבוש. 20 דקות עבודה. למתכון: סלט פתיתים

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מה שכיף בלביבות האלה, חוץ מהטעם ההורס, הוא שהן טעימות גם ביום שאחרי - אז אפשר להכין ולחסוך עבודה למחר. למתכון: לביבות כרישה וקוואקר

צילום: דניה ויינר, על השולחן

לחמניות רכות וריחניות במיוחד, עם בצלים ופילטים של אנשובי. בילדים נתחשב ממש תכף. למתכון: לחמניות בצל

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

גדול עליכם שמרים? קבלו מאפינס זהובים, ריחניים ומלאי טעם - עם בצל מטוגן שהופך אותם למדהימים. למתכון: מאפינס בצל מטוגן

צילום: באדיבות הבלוג balaboosta

הוא טעים חם, הוא טעים קר, והוא מושלם עם המאפינס או הלחמניות של מקודם. ואגב, לא צריך לטגן. למתכון: סלט חצילים ברוטב עגבניות

צילום: אסתי רותם, mako אוכל

הילדים יעופו על זה: מאפינס פשוטים פשוטים, שאפשר להוסיף להם מה שרוצים ואפילו להפוך אותם למתוקים על הדרך. למתכון: מאפינס קוטג'

צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מכירים "בית לזית"? אז קבלו את השדרוג המהמם שלו. אתם יכולים לקרוא לו "בית למוצרלה", אבל אל דאגה, הזיתים עדיין שם. למתכון: מאפי זיתים ומוצרלה קטנטנים