mako
פרסומת

שקשוקה - עם בצל או בלי?

אין תמימות דעים באשר לשימוש בבצל בשקשוקה: חלק רואים בזה חילול הקודש, חלק רואים בזה הכרח חיוני להצלחת המתכון. כדי ליישב את המחלוקת החלטנו להביא 2 מתכונים מעולים ואהובים עלינו לשקשוקה - אחד עם בצל ואחד בלי

ניצן לנגר
אוכל טוב, mako
פורסם:
שקשוקה
צילום: Olga Nayashkova, shutterstock
הקישור הועתק

עם כל הכבוד לדיונים סביב ה"פרידה" של קארין ואיתמר, מהות יחסיהם ותהיות האם יחזיקו מעמד, דבר אחד תפס את תשומת ליבנו בפרק ששודר אתמול והוא השקשוקה שקארין מכינה להם (תוך צפייה אדוקה במתכון מצולם, מולטיטסקינג!).

ככה למדנו שאיתמר הוא מאסכולת ה"בלי בצל". לרוב חברי האסכולה מתנגדים נחרצות לשימוש בבצל, ומעדיפים תועפות שום ולרוב ישתמשו גם בכמון. המחנה השני טוען ששקשוקה חייבת בצל, ושהשילוב של בצל ושום הוא חובה בכל מחבת שקשוקה. כשפתחנו את הנושא במערכת mako הרוחות סערו וגילינו שהנושא יותר נפיץ ממה שחשבנו.

אז כדי ליישב את הסכסוך, בחרנו לתת לכם להכין ולהחליט. פה נשים שני מתכונים מעולים לשקשוקה, אחד עם בצל ואחד בלי:

שקשוקה עם בצל 

שקשוקה לילדים
שקשוקה לילדים | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

שקשוקה ללא בצל

המתכון הכי טוב שלי: שקשוקה
המתכון הכי טוב שלי: שקשוקה | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל