ענבל לביא, האופה הכי יצירתית ומוכשרת שיש, חותמת את המדור הכי מגרה ב-mako עם קוביות עוגת גבינה באווירה קיצית ומרעננת. למתכון
כדאי להשרות, אבל מספיקה חצי שעה, ולביצה הטרופה מוסיפים שלושה מרכיבים פשוטים שעושים את כל ההבדל. למתכון
דשנים ומפנקים, רכים, עסיסיים ומפוצצים שוקולד - ככה אנחנו אוהבים את המאפינס שלנו. למתכון
פלאפל בריבוע מציגים: כדורי פלאפל זהובים וחמים, חומוס מהמם ושקשוקה עם חריפות מעודנת. למתכון
אורלי פלאי-ברונשטיין הפכה את מחבת הדגים המסורתית של יום שישי לקיבוץ גלויות. למתכון
קבלו פיתות ביתיות וממזריות שהולכות פשוט לגנוב את ההצגה בכל על האש מחדש. למתכון
גם אם אתם אופים ותיקים וגם אם שמרימופובים קשים - מתכון הספינג' הזה הולך לפתוח לכם את הצ'קרה. למתכון
הגבביטול