אוכל
mako אוכל
20.12.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מהמרק שעשה לנו את השבוע ועד העוגה שחתמה אותו

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: אינס שילת ינאי, mako אוכל

הפיתה הזו היא עראייס לכל דבר ועניין, רק שבתוכה, במקום בשר - דג בורי ישראלי טרי. למתכון: עראייס דגים

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

בסוף השבוע הזה מתחילים עם מרק העגבניות המוצלח בתבל, ממשיכים עם תבשיל בשר עם חומוס ואחריו תרד וסלט קוסקוס ומקנחים עם מלבי תותים שלא תרגישו בכלל שהוא פרווה. למתכונים לארוחת שבת

צילום: דניה ויינר, דנונה, שטראוס

הפנקייק הסופר-אטרקטיבי הזה הוא אחת משלוש דרכים טעימות להכניס יוגורט לתפריט של הילדים שלכם. למתכונים

צילום: דניאל לילה

השף של מסעדת קפה איטליה נתן לנו מתכון לפסטה ארביאטה, או בתרגום חופשי: פסטה עצבנית. מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי. למתכון: פסטה ארביאטה

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

כשאנחנו מנסים לחשוב למה אנחנו כל כך אוהבים את החורף, אנחנו מבינים שזה הרבה בגלל האוכל. הקדירות, המרקים - וגם המנה הזאת. למתכון: תבשיל תפוחי אדמה ונקניקים

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

קלתית שוקולדית מהירה, מלית פאדג'ית עשירה, קצפת עדינה של שוקולד ואם חס וחלילה היה חסר פה למישהו שיקלוד – גם תלתלי שוקולד מריר. למתכון: פאי אקסטרה שוקולד