אוכל
תמונת AVI׃ וידאו אין צלם, גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2

ברוסקטה לעצלנים

מנת פתיחה לארוחה חלבית

תמי סירקיס אקרמן | יופי של יום | פורסם 07/09/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חצי כיכר לחם שיפון טרי, פרוס
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות (לא חובה)
מלח גס, פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה.2. מברישים כל פרוסה בשמן זית ומתבלים בעדינות בשום, מלח גס ופלפל שחור.3. אופים כעשר דקות בתנור, שחומם מראש לחום בינוני-גבוה 180 מעלות, רק עד שהלחם פריך אך לא שרוף.

לארוחה חלבית מלאה ומשובחת הוסיפו סלט טונה פיקנטי, סלט ירוקים עם פיצוחים, ולקינוח: תאנים ממולאות גבינת שמנת ודבש