תמונת AVI׃ וידאו אין צלם, גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2
ברוסקטה לעצלנים
מנת פתיחה לארוחה חלבית
תמי סירקיס אקרמן | יופי של יום
| פורסם 07/09/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
חצי כיכר לחם שיפון טרי, פרוס
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות (לא חובה)
מלח גס, פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה.2. מברישים כל פרוסה בשמן זית ומתבלים בעדינות בשום, מלח גס ופלפל שחור.3. אופים כעשר דקות בתנור, שחומם מראש לחום בינוני-גבוה 180 מעלות, רק עד שהלחם פריך אך לא שרוף.
לארוחה חלבית מלאה ומשובחת הוסיפו סלט טונה פיקנטי, סלט ירוקים עם פיצוחים, ולקינוח: תאנים ממולאות גבינת שמנת ודבש