אוכל

ספגטי ברוטב עגבניות ועוף

זה מה שיחכה להם היום אחרי בית ספר

תמי סירקיס אקרמן | יופי של יום | פורסם 01/09/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.5 52 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

500 גרם ספגטי
לפחות 5 ליטר מים לבישול
4 כפיות שמן
500 גרם עוף טחון (או הודו)
2 בצלים, קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
1 כוס גזר מגורר דק
1 קופסת עגבניות מרוסקות (800 גרם)
מלח, פלפל
תערובת תבלינים איטלקיים

אופן ההכנה:

1 מחממים במחבת מחצית מהשמן ומשחימים בו את הבשר. מוציאים לקערה.2. מוסיפים למחבת את יתר השמן ומטגנים בו את הבצל והשום. מוסיפים את יתר הירקות, את הבשר והתבלינים ומביאים לרתיחה.3. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמרבית הנוזלים נספגים בירקות ומתקבל רוטב סמיך. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.4. מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומגישים חם עם הרוטב.

רוצים עוד? השלימו את הארוחה עם סלט פסטה ופסטרמה קר