טיפ קטן: את חזה העוף יותר קל לחתוך כשהוא עדיין מעט קפוא.
חזה עוף ברוטב צ'ילי מתוק על מצע ברוקולי
זמן עבודה: 18 דקות
מחיר מצרכים: 20 שקל
400 גרם פרוסות חזה עוף, חתוכות לקוביות
400 גרם בייבי ברוקולי
1 כף שמן זית
1 כפית כורכום
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
1/4 כפית חמאה
2 כפות בצל ירוק קצוץ
1. חולטים את הברוקולי עם מעט מלח 3-4 דקות, ומוציאים לכלי נפרד.
2. מחממים מחבת, שמים בה את שמן הזית, החמאה והכורכום ומבשלים יחד כ-3 דקות.
3. מוסיפים את קוביות החזה ומטגנים תוך ערבוב כ-5 דקות. ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים.
4. מסדרים את הברוקולי בצלחת, ועליו את חזה העוף. שופכים על העוף את הרוטב שנותר במחבת.