להודו יצא שם של חומר גלם יבשושי ונחות, שמפסיד לעוף בכל יום של השנה. אנחנו כאן כדי להציל את כבודו ולהגיש לכם מתכון משובח על בסיס חזה הודו, שגם נכנס במגבלות הזמן והתקציב וגם מניב תוצאה טעימה ביותר. הטריק עם הבשר הזה הוא לבשל אותו בנוזלים, ובעיקר לא להתמהמה. בישול זריז יבטיח הודו עסיסי וערב לחך.
פסטה עם חזה הודו בעגבניות
המצרכים:
500 גר' חזה הודו (בממוצע זה חצי חזה)
3 עגבניות
2 שיני שום
1 בצל
1/2 חבילת פסטה
מים לבישול הפסטה
מלח, פלפל, טרגון
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר גדול עם קורט מלח. מכסים את הסיר, כדי שהמים ירתחו מהר יותר.
2. בינתיים קוצצים את הבצל.
3. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עם מעט שמן. קוצצים גס את השום ומוסיפים לבצל.
4. חותכים את העגבניות גס ומכניסים למחבת. מכסים לשתי דקות.
5. כשהמים בסיר הפסטה רותחים מכניסים את הפסטה לשבע דקות, עד שהיא אל-דנטה.
6. תוך כדי פורסים את ההודו לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים למחבת העגבניות. מתבלים במלח, פלפל וטרגון ומכסים שוב. מנמיכים את האש.
7. כשהפסטה מוכנה מכבים את האש ומסננים. מכבים את האש גם מתחת להודו.
8. מגישים מיד.