טורטייה דרוזית ב-2 דקות הכנה
גם אתם מתים על פיתה דרוזית אבל לכו תמצאו עכשיו דוכן שמוכר אותה? אז הנה גרסה ביתית קלילה וטעימה שלא רק עונה על החשק, גם עושה זאת במהירות הבזק
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 20/10/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
2 טורטיות
2 כפות שמן זית
2 כפות זעתר
להרכבת המנה:
לאבנה
עגבנייה
בצל סגול
נענע
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
2 מערבבים בקערה את שמן הזית והזעתר.
3 מושחים את הטורטייה בתערובת שמן הזית והזעתר. מכניסים לתנור ל-10 דקות.
4 מוציאים מהתנור ומרכיבים את המנה: מורחים לאבנה, מניחים בצל, עגבנייה ונענע ומגלגלים.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים


בתיאבון!




