פסטה רוזה בסיר אחד
לפעמים לא בא לנו לעבוד קשה, אבל בהחלט כן בא לנו להתענג על ארוחה חמה וטובה. בשביל זה, חברים, המציאו את הפסטה בסיר אחד: 2 וחצי דקות של עבודה, סיר אחד ויש לכם ארוחה פגז לכל המשפחה
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 חבילת פסטה (500 גרם)
כף חמאה
2 כפות רסק עגבניות
5 עגבניות שרי חצויות (או עגבנייה רגילה אחת קצוצה)
3 שיני שום, פרוסות
1 כוס שמנת מתוקה (להקצפה או לבישול)
חצי כף מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית פלפל צ'ילי גרוס
2 עלי בזיליקום (אפשר להמיר באורגנו)
5 כוסות מים פושרים
שלושת רבעי כוס פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1 ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות שרי, שום ושמנת ומתבלים במלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ובזיליקום.
2 מוסיפים את הפסטה והמים ומערבבים (שימו לב, המים אמורים להגיע לגובה הפסטה). מביאים לרתיחה ומבשלים לא מכוסה 7 דקות.
3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-7 דקות נוספות, עד שהפסטה מוכנה. מערבבים כל 2-3 דקות, כדי לוודא שהפסטה לא נדבקת לתחתית הסיר.
4 מוסיפים את הפרמזן, מערבבים ומגישים.
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.