לביבות תירס וגבינות
זה הזמן לגשת לילדים, להעיר אותם אם צריך ולהודיע להם שהיום הם אחראים על ארוחת הערב למשפחה. זה הזמן - וזה המתכון (ורגע לפני שאתם שואלים: אפשר להשתמש בכל תירס שהוא - קופסת שימורים, קפוא או טרי)
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 12/10/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 כוסות גרגירי תירס טריים, קפואים ומופשרים או משימורים
2 ביצים M
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת
חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת
3 כפות קמח
מלח
פלפל שחור
שמן או חמאה, לטיגון
להגשה:
שמנת חמוצה או יוגורט
בצל ירוק
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
2 יוצרים לביבות בכפות ידיים רטובות, ומטגנים משני הצדדים. אם הבלילה רטובה ממש – יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטילים אותן ישר למחבת.
3 מגישים עם יוגורט\שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

בתיאבון!




