אוכל

לביבות תירס וגבינות

זה הזמן לגשת לילדים, להעיר אותם אם צריך ולהודיע להם שהיום הם אחראים על ארוחת הערב למשפחה. זה הזמן - וזה המתכון (ורגע לפני שאתם שואלים: אפשר להשתמש בכל תירס שהוא - קופסת שימורים, קפוא או טרי)

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 12/10/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות גרגירי תירס טריים, קפואים ומופשרים או משימורים

2 ביצים M

חצי כוס גבינה צהובה מגוררת

חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת

3 כפות קמח

מלח

פלפל שחור

שמן או חמאה, לטיגון

להגשה:

שמנת חמוצה או יוגורט

בצל ירוק

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המרכיבים בקערה.

2 יוצרים לביבות בכפות ידיים רטובות, ומטגנים משני הצדדים. אם הבלילה רטובה ממש – יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטילים אותן ישר למחבת.

3 מגישים עם יוגורט\שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

לביבות תירס וגבינות. כמה דקות ומוכן (צילום: יעל קצב)
לביבות תירס וגבינות. כמה דקות ומוכן|צילום: יעל קצב

בתיאבון!