סמורס באייר פרייר
כשראינו בטיקטוק את הטרנד הזה, שהוא מאוד אמריקאי במהותו, היה לנו ברור שאנחנו חייבים לנסות אותו ומהר. 4 דקות אחר כך, בעודנו מנגבים תערובת חמימה של מרשמלו ושוקולד מומס עם פתיבר, הבנו כמה צדקנו
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 10/12/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 חבילת מרשמלו לבן
חצי חבילת (50 גרם) שוקולד חלב
ביסקוויטים (לניגוב)
אופן ההכנה:
1 מרפדים את תבנית האייר פרייר בנייר אפייה.
2 מפזרים את המרשמלו ומעליו את השוקולד.
3 מכניסים לאייר פרייר ל-3 דקות על טמפרטורה של 180 מעלות.
4. טובלים ביסקוויטים בתערובת החמה וזוללים.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים