אוכל

יש לכם אייר פרייר? ככה תכינו בו את הצ'יפס המושלם

פריכים מבחוץ, רכים מבפנים, עם תיבול פשוט וטוב ותוצאה מדויקת. מרגישים שעדיין לא מימשתם את הפוטנציאל של צ'יפס בנינג'ה אייר פריי שלכם? תנו לנו לעזור (והצטיידו בקורנפלור)

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 28/11/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

3 תפוחי אדמה, קלופים

2 כפות קורנפלור

מלח בנדיבות

חצי כפית פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

רבע כפית פפריקה מעושנת

צ'ילי גרוס למי שאוהב

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לסירות (אפשר גם למקלות, עיגולים או כל צורה שאוהבים).

2 מצפים את תפוחי האדמה בתערובת של קורנפלור, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומעושנת, צ'ילי ושמן זית.

3 מרפדים את מכל האייר פרייר בנייר אפייה ומסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת.

4 מפעילים את המכשיר על תוכנית טיגון אוויר חם ב-180 מעלות למשך 15 דקות, מוציאים והופכים את תפוחי האדמה. מפעילים ל-15 דקות נוספות ומגישים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

צ'יפס אייר פרייר (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צ'יפס אייר פרייר|צילום: יעל קצב, mako אוכל