אוכל
צילום׃ לין לוי, mako אוכל

פשטידת טורטייה ב-10 דקות

הרשתות החברתיות מתפקעות מגרסאות לפריטטת טורטייה בתבנית, אז החלטנו לנסות גם - ואנחנו יכולים לדווח רשמית שההייפ מוצדק. אנחנו הכנסנו פנימה תרד, אפונה (אפילו בלי להפשיר!) ומוצרלה, ומה נאמר? יציאה שווה ממש

לין לוי | mako אוכל | פורסם 21/01/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 58 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לתבנית מרובעת קטנה:

4 טורטיות

4 ביצים

קופסת קוטג', כמה אחוזי שומן שרוצים

חצי חבילה של תרד טרי

1 כוס אפונה קפואה

מלח

פלפל שחור

אורגנו

1-2 כוסות פתיתי מוצרלה

אופן ההכנה:

1 משמנים את התבנית במעט שמן זית ומחממים תנור או טוסטר ל-180 מעלות.

2 מסדרים את הטורטיות כך שיכסו את כל התבנית וקצותיהן יבצבצו החוצה (ראו בתמונה).

3 שוברים פנימה את הביצים ומערבבים במזלג. מוסיפים את הקוטג' ומערבבים.

4 מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהמוצרלה ומערבבים במזלג.

5 מפזרים את המוצרלה.

6 מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כרבע שעה.

פשטידת טורטייה, שלב 1: מרפדים תבנית בטורטיות (צילום: לין לוי, mako אוכל)
שלב 1: מרפדים תבנית בטורטיות|צילום: לין לוי, mako אוכל
פשטידת טורטייה, שלב 2: שוברים פנימה את הביצים (צילום: לין לוי, mako אוכל)
שלב 2: שוברים פנימה את הביצים|צילום: לין לוי, mako אוכל
פשטידת טורטייה, שלב 3: מוסיפים את שאר המרכיבים (צילום: לין לוי, mako אוכל)
שלב 3: מוסיפים את שאר המרכיבים|צילום: לין לוי, mako אוכל
פשטידת טורטייה, שלב 4: ולסיום את המוצרלה (צילום: לין לוי, mako אוכל)
שלב 4: ולסיום את המוצרלה|צילום: לין לוי, mako אוכל

בתיאבון!