צילום׃ לין לוי, mako אוכל
פשטידת טורטייה ב-10 דקות
הרשתות החברתיות מתפקעות מגרסאות לפריטטת טורטייה בתבנית, אז החלטנו לנסות גם - ואנחנו יכולים לדווח רשמית שההייפ מוצדק. אנחנו הכנסנו פנימה תרד, אפונה (אפילו בלי להפשיר!) ומוצרלה, ומה נאמר? יציאה שווה ממש
לין לוי | mako אוכל
| פורסם 21/01/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
לתבנית מרובעת קטנה:
4 טורטיות
4 ביצים
קופסת קוטג', כמה אחוזי שומן שרוצים
חצי חבילה של תרד טרי
1 כוס אפונה קפואה
מלח
פלפל שחור
אורגנו
1-2 כוסות פתיתי מוצרלה
אופן ההכנה:
1 משמנים את התבנית במעט שמן זית ומחממים תנור או טוסטר ל-180 מעלות.
2 מסדרים את הטורטיות כך שיכסו את כל התבנית וקצותיהן יבצבצו החוצה (ראו בתמונה).
3 שוברים פנימה את הביצים ומערבבים במזלג. מוסיפים את הקוטג' ומערבבים.
4 מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהמוצרלה ומערבבים במזלג.
5 מפזרים את המוצרלה.
6 מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כרבע שעה.
בתיאבון!