אוכל
צילום׃ סטודיו דן לב, בנדיקט

סלט טאבולה של בוקר

ארוחת בוקר טעימה ומזינה בטירוף: סלט טאבולה פשוט, בתוספת של רוטב טחינה ויוגורט וביצה קשה. ככה מתחילים יום על רגל ימין

| בנדיקט | פורסם 13/08/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 97 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לסלט:

4 כפות בורגול דק

חופן גדול תערובת עשבי תיבול (50% פטרוזיליה, 25% בצל ירוק, 25% עירית)

6 עלי נענע קצוצים

10 חצאי עגבניות שרי פרוסות

מלח

מיץ מלימון טרי

שמן זית

לרוטב:

200 מ"ל טחינה גולמית

250 מ"ל יוגורט

כף סומק

להגשה:

ביצה קשה

אופן ההכנה:

1 משרים את הבורגול במים חמים ביחס של 1:1.

2 מניחים את מרכיבי הסלט בקערית, מוזגים את מיץ הלימון ושמן הזית ומערבבים.

3 פורסים ביצה קשה ומסדרים לצד הסלט. מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים בקערה נפרדת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!