אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

סלט סלק טרי

אם גם אתם זקוקים לבוסט טוב של אנרגיה, הצטרפו אלינו להכנת הסלט הקליל הזה: סלק לא מבושל (כן כן, זה נהדר), גזר בפומפייה ועוד כמה תוספות שהופכות אותו לחיזוק לא רק לגוף, אלא אפילו - קצת קצת - לנשמה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 31/10/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.9 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 סלקים טריים, קלופים ומגוררים גס

גזר אחד, מגורר גס

חבילת כוסברה, קצוצה דק

חופן יפה של אגוזי מלך קלופים

2 משמשים מיובשים, קצוצים קטן

לרוטב:

חצי כוס שמן זית

מיץ מחצי לימון

כפית סילאן

מלח

פלפל שחור בנדיבות

שן שום, כתושה (לא חובה)

אופן ההכנה:

 1 מערבבים את מרכיבי הסלט בקערה.

2 מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים היטב.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!