אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר

אורז בחלב קוקוס

אלא אם כן אתם לא אוהבים קוקוס - אי אפשר ליפול עם המנה הזאת. אורז בניחוח מטריף של קוקוס, ומה הכי מגניב? שבמתכון הזה אפשר למדוד את כל המרכיבים בפחית של חלב הקוקוס. התוספת המושלמת למנה עיקרית אסייתית

ברק יחזקאלי | במהירות הברק | פורסם 10/03/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 0.6 192 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פחית חלב קוקוס (400 מ"ל)

400 מ"ל מים רותחים (בדיוק פחית אחת)

כוס ושלושת רבעי אורז יסמין (בדיוק פחית אחת)

מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים את חלב הקוקוס בסיר על אש בינונית.

2 מוזגים מים רותחים מהקומקום לפחית הקוקוס, ומוסיפים לסיר.

3 מוסיפים את האורז ומתבלים במעט מלח.

4 מכסים את הסיר במכסה ועליו מגבת, מנמיכים לאש הכי קטנה ומבשלים 20 דקות.