אוכל
צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל

מוקפץ זריז של פסטה, ירקות וחזה עוף

יותר מהיר או יותר טעים? וואללה, קשה להחליט! מה שחשוב זה שמדובר במנה שיש בה הכל - גם חלבון, גם ירק וגם פחמימה - ושכל כך קל להכין אותה שאחרי פעם אחת כנראה תחתמו על קביעות

ענת אלישע | mako אוכל | פורסם 07/03/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 62 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות

כף קורנפלור

2 כפות רוטב סויה

4-5 כפות שמן זית

250 גרם פסטה (איזה סוג שאוהבים)

כוס פרחי ברוקולי

פלפל אדום, חתוך לרצועות

בצל ירוק, חתוך למקטעים

סלסילת פטריות, חתוכות לרבעים

2 שיני שום, מגורדות

לרוטב:

3 כפות רוטב סויה איכותי

2 כפות סירופ מייפל טבעי

3 כפות סילאן 100% טבעי 

חצי כפית פלפל שחור גרוס

מלח 

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

2 מערבבים בקערה את חזה העוף עם הקורנפלור והסויה. מניחים בצד ל-10 דקות.

3 מלהיטים מחבת ווק עם שמן ומטגנים את חזה העוף עד שמוכן. מוציאים לצלחת.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

4 מכניסים את כל הירקות למחבת, מקפיצים כ-5 דקות ומחזירים את חזה העוף. מוסיפים גם את הפסטה.

פסטה וחזה עוף מוקפצים - המרכיבים (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
פסטה וחזה עוף מוקפצים - המרכיבים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל
פסטה וחזה עוף מוקפצים (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
פסטה וחזה עוף מוקפצים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

5 מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב ויוצקים לווק. מקפיצים עוד 2 דקות ומגישים.