צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל
מוקפץ זריז של פסטה, ירקות וחזה עוף
יותר מהיר או יותר טעים? וואללה, קשה להחליט! מה שחשוב זה שמדובר במנה שיש בה הכל - גם חלבון, גם ירק וגם פחמימה - ושכל כך קל להכין אותה שאחרי פעם אחת כנראה תחתמו על קביעות
ענת אלישע | mako אוכל
| פורסם 07/03/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
כף קורנפלור
2 כפות רוטב סויה
4-5 כפות שמן זית
250 גרם פסטה (איזה סוג שאוהבים)
כוס פרחי ברוקולי
פלפל אדום, חתוך לרצועות
בצל ירוק, חתוך למקטעים
סלסילת פטריות, חתוכות לרבעים
2 שיני שום, מגורדות
לרוטב:
3 כפות רוטב סויה איכותי
2 כפות סירופ מייפל טבעי
3 כפות סילאן 100% טבעי
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.
2 מערבבים בקערה את חזה העוף עם הקורנפלור והסויה. מניחים בצד ל-10 דקות.
3 מלהיטים מחבת ווק עם שמן ומטגנים את חזה העוף עד שמוכן. מוציאים לצלחת.
4 מכניסים את כל הירקות למחבת, מקפיצים כ-5 דקות ומחזירים את חזה העוף. מוסיפים גם את הפסטה.
5 מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב ויוצקים לווק. מקפיצים עוד 2 דקות ומגישים.