אוכל
צילום׃ יעל קצב, אוכל טוב, mako

מאפינס פיצה

7 דקות עבודה, 15 דקות אפייה – מי היה מאמין שבתוך 22 דקות קומפלט נוכל להרים פיצה נייט למשפחה? היום מבריקים עם ארוחת הערב, ועושים את זה ככה

יעל קצב | אוכל טוב, mako | פורסם 25/10/22 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-12 מאפינס:

2 כוסות קמח תופח

1 גביע יוגורט 3% (200 מ''ל)

חצי כפית מלח

3 כפות שמן זית

1 כוס גבינה צהובה מגוררת

רבע כוס זיתים פרוסים

רבע כפית פלפל שחור גרוס

רבע כפית אורגנו

רבע כפית צ'ילי יבש גרוס

רוטב פיצה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח התופח, היוגורט והמלח למשך 4-5 דקות עד לקבלת בצק.

3 מגלגלים את הבצק לצורת נקניק ארוך, פורסים וחותכים לקוביות בצק בגודל של כסנטימטר.

מאפינס פיצה - הבצק (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
הבצק|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
מאפינס פיצה - כל המרכיבים לקערה (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
כל המרכיבים לקערה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

4 מעבירים את קוביות הבצק לקערה ומוסיפים שמן זית, גבינה צהובה, זיתים, פלפל שחור גרוס, אורגנו וצ'ילי. מערבבים בעדינות.

5 מעבירים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות ואופים 15-20 דקות עד להזהבה.

6 מגישים עם רוטב פיצה.

עוד מתכונים ב-10 דקות

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

בתיאבון!