צילום׃ יעל קצב, אוכל טוב, mako
מאפינס פיצה
7 דקות עבודה, 15 דקות אפייה – מי היה מאמין שבתוך 22 דקות קומפלט נוכל להרים פיצה נייט למשפחה? היום מבריקים עם ארוחת הערב, ועושים את זה ככה
יעל קצב | אוכל טוב, mako
| פורסם 25/10/22
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-12 מאפינס:
2 כוסות קמח תופח
1 גביע יוגורט 3% (200 מ''ל)
חצי כפית מלח
3 כפות שמן זית
1 כוס גבינה צהובה מגוררת
רבע כוס זיתים פרוסים
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית אורגנו
רבע כפית צ'ילי יבש גרוס
רוטב פיצה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח התופח, היוגורט והמלח למשך 4-5 דקות עד לקבלת בצק.
3 מגלגלים את הבצק לצורת נקניק ארוך, פורסים וחותכים לקוביות בצק בגודל של כסנטימטר.


4 מעבירים את קוביות הבצק לקערה ומוסיפים שמן זית, גבינה צהובה, זיתים, פלפל שחור גרוס, אורגנו וצ'ילי. מערבבים בעדינות.
5 מעבירים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות ואופים 15-20 דקות עד להזהבה.
6 מגישים עם רוטב פיצה.
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.
בתיאבון!