אוכל

עוגיות שוקולד פאדג' מושלגות

אלו לא עוד עוגיות שוקולד מושלגות: הן עסיסיות, אווריריות ושוקולדיות בטירוף. כן, צריך להקציף חלבונים, אבל אנחנו בטוחים שתעמדו בזה. בשביל התוצאה הזאת - בכלל אין שאלה

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 04/12/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכ-30 עוגיות:

3 ביצים

כוס סוכר לבן (200 גרם)

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה מומסת

שלושת רבעי כוס קקאו (105 גרם)

כוס וחצי קמח (210 גרם)

שקית אבקת אפייה (10 גרם)

100 גרם שוקולד קצוץ

לציפוי:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר יחסית.

2 ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר. מוסיפים אותו ביחד עם החמאה לקערה וממשיכים להקציף.

3 מוסיפים קקאו, קמח, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ ומערבבים בתנועות קיפול.

4 מכניסים למקפיא ל-10 דקות עד שהבלילה מתייצבת.

עוגיות שוקולד פאדג' מושלגות (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
עוגיות שוקולד פאדג' מושלגות|צילום: יעל קצב, mako אוכל

5 מחממים תנור ל-180 מעלות.

6 בעזרת ידיים רטובות מגלגלים כדורים מבלילת העוגיות, טובלים כל עוגייה באבקת סוכר ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

7 אופים 8-10 דקות.