משה בתיבה בגרסה רזה
אם החלפנו בצק עלים בדפי אורז ויצא לנו בורקס אליפות, לא מתבקש שנעשה את זה גם עם המנה שהילדים שלנו הכי אוהבים? אפינו נקניקיות בנייר אורז ויצא לנו משה בתיבה רזה, קראנצ'י בטירוף וטעים ממש
יעל קצב | mako
| פורסם 26/11/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
(ל-20 מאפים):
10 נקניקיות, חצויות
10 דפי אורז
לציפוי:
ביצה
שומשום
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 גוזרים כל דף אורז לשניים במספריים כך שמתקבלים שני חצאים שווים.
3 טובלים כל דף בקערה עם מים חמים עד לריכוך קל.
4 מניחים על חצי דף אורז חצי נקניקייה. מגלגלים כך שהדף עוטף את הנקניקייה. גוזרים את הקצוות המיותרים.
5 מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. וכניסים לתנור למשך 35 דקות עד להזהבה.
6 מגישים עם קטשופ, מיונז או כל מטבל שאוהבים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה



בתיאבון!




