ביצה בקן בלי פחמימות
איזה יופי של ארוחה! אם עד לא מזמן חשבנו שביצת עין, אין לה מה להסתובב בעולם ללא פרוסה יפה של לחם לצידה, המתכון הזה לימד אותנו: תערובת של גבינות ושומשום מטוגנים עושה עבודה לא פחות טובה
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 06/01/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
2 ביצים
רבע כוס שומשום לבן ושחור או תערובת לציפוי בייגל
חופן גבינת מוצרלה וצ'דר מגוררות
מעט מלח
אופן ההכנה:
1 משמנים את המחבת מעט מאוד. מפזרים את השומשום או תערובת הבייגל ומערבבים.
2 בעזרת כף מפנים "קן" באמצע. מפזרים על תערובת השומשום מוצרלה וצ'דר.
3 שוברים לקן שיצרנו את שתי הביצים. ממליחים ומכסים לשתי דקות.
4 מקפלים את תערובת הבייגל על הגבינה כך שתיווצר גבעה מסביב לביצים.
5 מכסים שוב וממתינים למידת העשייה הרצויה. מגישים מיד.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים