צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל
שלוליות גבינה
חופש גדול בלי שלוליות גבינה הוא סתם גוש שרבי ומהביל של זמן שלא זז, לא ככה? אז יאללה, תאספו את הילדים ותכינו את הנשנוש הכי קל וטעים שהמציאה האנושות. אפילו פנקייק הוא מאמץ ליד זה
ענת אלישע | mako אוכל
| פורסם 25/07/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לכ-15 "שלוליות":
500 גרם גבינה לבנה 5%
4 כפות שמנת מתוקה (לא חובה אבל מוסיף המון)
4 כפות קמח תופח
2 ביצים L
כפית מחית או תמצית וניל
4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
1 טורפים את כל המרכיבים בקערה.
2 מחממים מחבת נון סטיק ומשמנים במעט שמן.
3 יוצקים חצי כוס מהבלילה למחבת ומחכים להופעת בועיות קטנות. הופכים ומטגנים עד הזהבה קלה.
4 מגישים עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד, דבש, פתיתי קוקוס או מה שמתחשק.
בתיאבון!