אוכל
צילום׃ טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי

כבד עוף בטמפורה תאילנדית

הילדים לא מוכנים לאכול כבד? בא לכם לשדרג את מנת הכבד הקלאסית למנה שלא תוכלו להפסיק לאכול? השף אבי ביטון עם כבדי עוף מטוגנים בטמפורה תאילנדית פריכה שגם שונאי כבד מושבעים לא יוכלו לעמוד בפניהם

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 14/11/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

כוס קמח טמפורה (להשיג בחנויות שמתמחות במוצרים מהמזרח הרחוק)

1 כוס בירה לבנה

1 ק"ג כבדי עוף, חצויים

מלח

פלפל שחור

שמן קנולה לטיגון עמוק

להגשה:

רוטב צ'ילי מתוק

רבע כרוב לבן, פרוס

2-3 גבעולי בצל ירוק

צ'ילי אדום חריף טרי

צרור עלי כוסברה, קצוץ

אופן ההכנה:

1 מכינים את הבלילה: מעבירים את הקמח לקערה, מוסיפים בירה בהדרגה ומערבבים היטב. מתבלים ומערבבים שוב.

2 מחממים שמן בסיר על להבה גבוהה. טובלים את הכבדים בבלילה ומכניסים לשמן החם. מטגנים כ-3 דקות, עד שהציפוי מזהיב. מוציאים את הכבדים מהשמן ומניחים על נייר סופג.

3 מגישים בתוספת רוטב צ'ילי מתוק, כרוב, בצל ירוק, צ'ילי אדום וכוסברה.

אבי ביטון, נייר סופג (צילום: צילום מסך, סיפורים מהמטבח)
אבי ביטון, נייר סופג|צילום: צילום מסך, סיפורים מהמטבח