אוכל

לזניה מהירה לילדים

אם האיטלקים היו שומעים שאנחנו קוראים לזה לזניה הם כנראה היו כותשים אותנו לאבקה - אבל האיטלקים לא פה, והילדים רעבים, ובליל הפסטה-עגבניות-גבינה הזה כל כך טעים, שאנחנו פשוט לא שולטים בעצמנו

רותי רוסו | mako אוכל | פורסם 25/02/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מתעצלים להכין את הרוטב? גם רוטב עגבניות קנוי יעבוד פה טוב.

מרכיבים :

רביולי, ניוקי או פסטה מכל סוג שהוא, מבושלים כמעט עד הסוף

2 כוסות עגבניות שרי צבעוניות, חצויות

3 כפות שמן זית

2 שיני שום, חתוכות גס

כוס וחצי עגבניות מרוסקות

מלח

פלפל שחור

מעט סוכר

קופסה של בייבי מוצרלה טרייה

חתיכה יפה של מוצרלה יבשה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את חצאי העגבניות והשום וצולים עד שהעגבניות מתרככות, כ-6 דקות.

3 מוסיפים את רסק העגבניות ומעט מים ומבשלים בלי כיסוי כ-3 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ומעט סוכר (אם העגבניות מתוקות לא חייבים).

4 מעבירים את הפסטה לקערה גדולה ושופכים עליה את תכולת המחבת. מערבבים.

5 מעבירים את הפסטה עם הרוטב לתבנית בינונית. מפזרים את כדורי המוצרלה ומגררים מוצרלה יבשה מלמעלה.

6 שולחים לתנור החם ל-5-10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומוקרמת.

לצפייה בפרק השלם

התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.