מלפפונים כבושים בסגנון קוריאני
אנחנו מודים שאיננו מכירים את המטבח הקוריאני לעומקו, אבל די בהצצה הזאת, שקיבלנו באדיבות רותי רוסו, כדי שנרצה להעמיק איתו קשרים. או במילים אחרות: וואו! חמוצים שמוכנים תוך חצי שעה!! הלכנו להביא מלפפונים
רותי רוסו | מבשלים עם קשת - רותי רוסו
| פורסם 17/02/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 כפית מלח
1 כף צ'ילי גרוס
1 כפית שום כתוש
3 כפות חומץ אורז
2 כפות סוכר
1 כפית שומשום קלוי מעט
1 כפית שמן שומשום
1 בצל ירוק, פרוס (החלק הירוק בלבד)
4 מלפפונים
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט המלפפונים.
2 חורצים את המלפפונים לאורכם במזלג (כך הם יספגו טוב יותר את טעמי המשרה) ופורסים דק לעובי של כ-2 מ"מ.
3 מוסיפים את המלפפונים לקערה עם המשרה ומערבבים. מניחים להם לעמוד כחצי שעה ומגישים. את השאריות שומרים במקרר בצנצנת אטומה נקייה.
* אפשר להגיש עם מעט פלפל חריף פרוס.
התוכנית של רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.