אוכל

מאפינס גבינות מלוחים

המאפינס האלה, ממש כמו עוגה בחושה, הם אווריריים ותפוחים ומפתים לקחת מהם עוד ועוד ועוד. אלא שבניגוד לעוגה בחושה הם מלוחים וגבינתיים, ומותר לנשנש מהם בכיף בין הארוחות ובמהלכן

רותי רוסו | mako אוכל | פורסם 20/01/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 159 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

8-10 יחידות:

2 ביצים

שליש כוס סוכר

2 כוסות פלוס 2 כפות קמח תופח

שליש כוס (או קצת יותר) גרנה פדנו מגוררת

שליש כוס (או קצת יותר) קשקבל מגוררת

1 כוס חלב

120 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.

3 מוסיפים את הקמח, הגבינות, החלב והחמאה המומסת. מפעילים את המיקסר שוב, רק עד שהחומרים מתאחדים.

4 ממלאים תבנית מאפינס משומנת בבלילה עד שני שליש הגובה. אפשר לפזר שומשום אם רוצים.

5 אופים 15-20 דקות, עד שהמאפינס, תפוחים זהובים ויבשים מבפנים.

6 מצננים כמה דקות, מחלצים מהתבניות ומגישים.

לצפייה בפרק השלם

התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.