דג נא וסורבה ווסאבי
המרכיבים:
200 גרם דג פורל
פרחי ווסאבי
לסורבה:
500 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזי דם, קלופים וחתוכים לקוביות
חצי קילו סירופ סוכר (מים וסוכר מבושלים ביחס של 1:1)
כפית שורש ווסאבי מגורר
כפית של שורש ג'ינג'ר מגורד (או קוביית ג'ינג'ר קפואה)
אופן ההכנה:
- טוחנים את כל רכיבי הסורבה ומעבירים למכונת גלידה.
- לפני ההגשה פורסים את הדג לפרוסות סשימי יפות בעובי חצי ס"מ. מסדרים על צלחת, ומניחים מעל כף מהסורבה. מפזרים פרחי ווסאבי.

דג שלם עם סלסת ווסאבי
המרכיבים:
פורל שלם - ללא בטן וללא קשקשים
שמן לטיגון עמוק
עלי חסה אייסברג, להגשה
לציפוי הדג:
קמח לבן
קמח תירס
מלח
פלפל שחור
לסלסה:
5 עלי ווסאבי
1 כפית שורש ווסאבי מגורר
רבע צרור פטרוזיליה
רבע צרור כוסברה
חצי פלפל חריף רגיל
שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את הקמח הלבן, קמח התירס, מלח ופלפל.
- מחממים שמן לטיגון בסיר רחב (שהדג יכול להיטגן בו בשלמותו). מצפים את הדג בתערובת הקמחים והתבלינים ומטגנים בשמן עמוק.
- קוצצים את כל רכיבי הסלסה למשחה חלקה.
- מגישים את הדג עם הסלסה. מפרקים חתיכות ואוכלים בתוך עלי חסה.

קרפצ'יו בקר עם עלים ואיולי ווסאבי
המרכיבים:
200 גרם נתח שייטל, פרוס דק
עלי ווסאבי
שמן זית
מיונז ווסאבי:
4 כפות מיונז
1 כפית ווסאבי מגורר
מעט מלח
להגשה:
פרחי ווסאבי
סקוויז לימון
שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
- מסדרים את הפרוסות הבקר על נייר אפייה. חותכים את עלי הווסאבי לרצועות דקות ומפזרים על פרוסות הבשר. מזלפים מעט שמן זית על הכל ומכסים בנייר אפייה נוסף. דופקים בעזרת פטיש שניצלים לקבלת קרפצ'יו דק. מורידים את נייר האפייה העליון ושמים את הקרפצ'יו עם נייר האפייה הנותר על צלחת.
- מערבבים את המיונז עם הווסאבי והמלח.
- מפזרים נקודות של מיונז ווסאבי על הקרפצ'יו. מפזרים פרחי ווסאבי, מזלפים שמן זית וסקוויז לימון, ממליחים ומגישים.
שבת שלום.