אחרי ארוחת פתיחה מרשימה, הגיעה תורן של האחיות נועה וגליה ירון ללבוש את הסינרים של "המטבח המנצח VIP". השתיים בחרו לקחת את הטעמים שהן זוכרות מימי שישי ולהפוך אותם למנות ברמה הכי גבוהה, כשהקינוח הייחודי שלהן היה ללא ספק הצלחה יוצאת דופן. מי שאהב אותו במיוחד היה השופט חיים כהן, שכינה אותו "קינוח מושלם" והעניק לו את הציון המירבי - 10. אם גם אתם רוצים לנסות, השגנו לכם את המתכון ל"פאניקה פורי".
המרכיבים:
לפאני פורי:
1 חבילת פאני פורי
שמן קנולה לטיגון
למרנג:
6 חלבונים
כוס וחצי סוכר
2 כפות קורנפלור
לפאדג' שוקולד:
170 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
170 גרם חמאה, חתוך לקוביות
4 ביצים
שלושת רבעי כוס סוכר
חצי כוס פקאן טחון
2 כפות קמח
לקצפת קפה:
400 מל שמנת מתוקה להקצפה 38%
2 כפות נס קפה
5 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:
לפאני פורי: בקלחת עם שמן קנולה בגובה לטיגון עמוק, מטגנים את הפאני פורי עד שהוא מתנפח ומוציאים לצלחת מרופדת בנייר אפיה. עם כפית פותחים פתח בקוטר של כ-2 ס"מ.
למרנג: מקציפים את החלבונים במיקסר נקי ויבש, במהירות בינונית עד שנוצר קצף לבן ורך. מוסיפים את הסוכר בהדרגה כף אחרי כף, תוך כדי הקצפה. חשוב שהסוכר יימס לחלוטין. מכבים את המיקסר ומוסיפים את הקורנפלור תוך כדי קיפול עם מרית. מעבירים את המרנג לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים אותו ומכניסים לתנור (110 מעלות) לאפייה של בין שעה וחצי לשעתיים. מוציאים לצינון של חצי שעה ומפרקים אותו לחתיכות בינוניות-קטנות.
לפאדג' שוקולד: ממיסים את השוקולד מעל באן מרי עד שהוא נמס, מערבבים פנימה את החמאה עד שהיא נטמעת ומורידים מהאש. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד הכפלת נפח. מוסיפים את השוקולד בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה בעזרת מרית את הפקאן הטחון והקמח, מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת, אופים בתנור חם (170 מעלות) כ20 דקות.
לקצפת קפה: מקציפים שמנת מתוקה עם הנס קפה והאבקת סוכר עד לקבלת קצפת רכה.
להגשה: ממלאים את הפאני פורי בפאדג' שוקולד, מזליפים קצפת קפה מלמעלה ומגישים בצלחת על שברי מרנג.