מלבי עם קדאיף ומייפל
שעה עבודה - זה כל מה שאתם צריכים לפנות מהלו"ז העמוס שלכם כדי להכין את המלבי המנצח הזה. המתכון ידידותי גם לבשלנים הלא מנוסים שבכם. חוץ מהקדאיף שמשדרג את המנה, אפשר להוסיף טעמים נוספים כמו וניל, קינמון או תבלין אחר שאוהבים.
מלבי חלב קוקוס עם ריבת תותים ומי ורדים
הטוויסט במתכון - ריבת תותים במקום סתם סירופ - הופך את המלבי הזה לקינוח שמוכרחים להכין ולטעום לפחות פעם אחת בחיים. חצי סלסילת תותים, חצי שעה הכנה בלבד, וסידרתם לעצמכם אחלה קינוח פרווה לשבת.
מלבי כמו שמלבי צריך להיות
המלבי הזה בורך בטעם חזק של שקדים ובסיס פרווה של קרם קוקוס. לא המלבי הממוצע, גם לא בזמן ההכנה שלו שעומד על שלוש שעות - אבל הוא לגמרי שווה את ההשקעה ואפילו יש גרסה מקוצרת לעסוקים שביניכם.