אוכל
צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף

פיתה עם פסטו אגוזים ויוגורט

הפתרון המושלם לרעב קטן: ממרח פסטו עשיר של אגוזי מלך, עגבניות מיובשות, פרמז'ן ופטרוזיליה, שמוגש בקרעי פיתה קלויה עם יוגורט. את הפסטו, כמובן, שווה לאמץ באופן כללי לחיים

מיכל אפשטיין | מאסטר שף | פורסם 16/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 פיתות, חתוכות לרבעים וקלויות בתנור עד פריכות

4 כפות יוגורט

לפסטו:

חופן קטן אגוזי מלך קלויים

חופן קטן עגבניות מיובשות

20 גרם גבינת פרמז׳ן מגוררת

כפית חומץ

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 טוחנים את כל המרכיבים לפסטו במיקסר. טועמים ומתקנים תיבול בעוד מלח, פלפל או חומץ.

2 מגישים ביחד עם הפיתות הקלויות והיוגורט.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.