צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף
פיתה עם פסטו אגוזים ויוגורט
הפתרון המושלם לרעב קטן: ממרח פסטו עשיר של אגוזי מלך, עגבניות מיובשות, פרמז'ן ופטרוזיליה, שמוגש בקרעי פיתה קלויה עם יוגורט. את הפסטו, כמובן, שווה לאמץ באופן כללי לחיים
מיכל אפשטיין | מאסטר שף
| פורסם 16/08/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 פיתות, חתוכות לרבעים וקלויות בתנור עד פריכות
4 כפות יוגורט
לפסטו:
חופן קטן אגוזי מלך קלויים
חופן קטן עגבניות מיובשות
20 גרם גבינת פרמז׳ן מגוררת
כפית חומץ
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1 טוחנים את כל המרכיבים לפסטו במיקסר. טועמים ומתקנים תיבול בעוד מלח, פלפל או חומץ.
2 מגישים ביחד עם הפיתות הקלויות והיוגורט.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.