צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף
פירה עם ירקות צלויים
קוסטה לא האמין שזה קורה לו: לא רק שהשופטים העבירו אותו למרפסת על סמך הפירה הזה, הם אפילו שיבחו אותו עוד ועוד. האמת, גם אותנו משמח לדעת שאפשר להכין פירה כל כך טעים בלי מוצרי חלב
קוסטה אוסדצ'י | מאסטר שף
| פורסם 21/08/19
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
1 תפוח אדמה גדול
1 בצל
שמן זית, לטיגון
3 פטריות שמפיניון
שן שום, קצוצה
1 קישוא
מלח
פלפל שחור
מעט שמיר קצוץ
אופן ההכנה:
1 מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים במים רותחים עם מלח עד לרכות מלאה. מסננים ומועכים דרך מסננת לכלי.
2 קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוציאים.
3 פורסים את הפטריות דק ומטגנים באותה מחבת עד שהן קריספיות. מוציאים.
4 חותכים את הקישוא לקוביות ומקפיצים במחבת. מוסיפים את שן השום הקצוצה ומטגנים עוד דקה.
5 מסדרים בצלחת את הפירה כמו חומוס. עורמים עליו את הירקות, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים שמיר קצוץ.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.