צילום׃ Magdanatka, Shutterstock
קבב דג ים
ארוחה קלילה וטעימה שמכינים בחצי שעה: קבב דג עסיסי, רוטב עגבניות מהיר ומה צריך יותר מזה?
בר פינס | מאסטר שף
| פורסם 15/02/18
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים (2 מנות):
לקציצות:
100 גרם דניס
100 גרם מוסר
100 גרם לוקוס
צרור כוסברה
1 בצל
4 שיני שום
1 ביצה
קורט מלח ופלפל
1 פלפל צ'ילי אדום טרי קצוץ דק
3 כפות שמן זית לטיגון
לרוטב:
חצי כוס שמן זית איכותי
כוס עגבניות אדומות
כוס עגבניות צהובות
כוס עגבניות מנומרות
8 שיני שום שלמות
כפית מלח גס
קורט פלפל שחור
1 פלפל שאטה מיובש שלם
אופן ההכנה:
1 טוחנים במעבד מזון את שלושת סוגי הדגים עם הבצל, הכוסברה והשום.
2 מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים ביצה, מלח, פלפל וצ'ילי אדום. מערבבים היטב ויוצרים מהתערובת קבבים.
3 מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הקבבים עד להזהבה.
4 מכינים את הרוטב: שמים בסיר את שמן הזית עם העגבניות והשום ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים מלח, פלפל ופלפל שאטה ומערבבים.
5 מגישים את הקבב ומוזגים את הרוטב מעליו.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.