אוכל
צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת 12

חינקלי

חושבים שאתם טובים בגלגול? קבלו את אתגר החינקלי, ואם תצליחו – פשוט גלגלו עוד!

אירקלי גונשווילי | מאסטר שף | פורסם 14/02/21 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 85 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

300 גרם קמח

מלח (קמצוץ)

130 מ"ל מים

למלית:

200 גרם בשר עגל טחון

150 גרם בשר כבש טחון

חצי פלפל חריף קצוץ

4 שיני שום כתושות

חופן כוסברה קצוצה

2 בצלים מגורדים

פלפל שחור גרוס

מלח

כוס מים

אופן ההכנה:

1 מערבבים ידנית את כל חומרי המילוי.

2 לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים.

3 מניחים ביד אחת עיגול בצק ובמרכזו כך מהמילוי. ובעזרת היד השנייה מקפלים למעין שקיק בצק. סוגרים את הצוואר של השקיק בסיבוב.

4 שתי אפשרויות בישול: בסיר עם מים רותחים ומומלחים מבשלים את הכיסונים 7-5 דקות, או מטגנים בשמן עמוק 7-5 דקות עד להשחמה.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.