צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
חינקלי
חושבים שאתם טובים בגלגול? קבלו את אתגר החינקלי, ואם תצליחו – פשוט גלגלו עוד!
אירקלי גונשווילי | מאסטר שף
| פורסם 14/02/21
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לבצק:
300 גרם קמח
מלח (קמצוץ)
130 מ"ל מים
למלית:
200 גרם בשר עגל טחון
150 גרם בשר כבש טחון
חצי פלפל חריף קצוץ
4 שיני שום כתושות
חופן כוסברה קצוצה
2 בצלים מגורדים
פלפל שחור גרוס
מלח
כוס מים
אופן ההכנה:
1 מערבבים ידנית את כל חומרי המילוי.
2 לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים.
3 מניחים ביד אחת עיגול בצק ובמרכזו כך מהמילוי. ובעזרת היד השנייה מקפלים למעין שקיק בצק. סוגרים את הצוואר של השקיק בסיבוב.
4 שתי אפשרויות בישול: בסיר עם מים רותחים ומומלחים מבשלים את הכיסונים 7-5 דקות, או מטגנים בשמן עמוק 7-5 דקות עד להשחמה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.