אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

כדורי אורז ממולאים בריקוטה ודובדבני אמרנה

הארנצ'יני, אותם כדורי אורז מטוגנים, לא חייבים להגיע בגרסה המלוחה: כדורי אורז במילוי ריקוטה, מסקרפונה ודובדבני אמרנה במתקתקות נעימה

שי אביבי | מאסטר שף VIP | פורסם 25/03/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכדורים:

אורז ארבוריו

1/2 כוס מרטיני

חלב חם מהול במים

למילוי:

ריקוטה

מעט מסקרפונה

דובדבני אמרנה קצוצים

חמאה

לציפוי:

קמח

ביצה

פירורי פנקו

לרוטב:

סירופ אמרנה

חמאה

חופן פיסטוקים קלופים

אופן ההכנה:

1 הכדורים: בסיר מטגנים ארבוריו בחמאה. מוסיפים את המרטיני. לאחר צמצום, מוסיפים את החלב החם המהול, מבשלים עד לריכוך ומקררים.

2 המילוי: מערבבים ריקוטה, מסקרפונה ודובדבני אמרנה קצוצים עם מעט מהסירופ שלהם.

3 יוצרים כדורים מהאורז וממלאים בתערובת. מטגנים בחמאה /ג'הי.

4 טובלים את הכדורים בקמח ולאחר מכן בביצה ובפירורי הפנקו.

5 הרוטב: מערבבים את סירופ האמרנה עם חמאה ומזלפים מלמעלה. מפזרים את הפיסטוקים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.