צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
כדורי אורז ממולאים בריקוטה ודובדבני אמרנה
הארנצ'יני, אותם כדורי אורז מטוגנים, לא חייבים להגיע בגרסה המלוחה: כדורי אורז במילוי ריקוטה, מסקרפונה ודובדבני אמרנה במתקתקות נעימה
שי אביבי | מאסטר שף VIP
| פורסם 25/03/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לכדורים:
אורז ארבוריו
1/2 כוס מרטיני
חלב חם מהול במים
למילוי:
ריקוטה
מעט מסקרפונה
דובדבני אמרנה קצוצים
חמאה
לציפוי:
קמח
ביצה
פירורי פנקו
לרוטב:
סירופ אמרנה
חמאה
חופן פיסטוקים קלופים
אופן ההכנה:
1 הכדורים: בסיר מטגנים ארבוריו בחמאה. מוסיפים את המרטיני. לאחר צמצום, מוסיפים את החלב החם המהול, מבשלים עד לריכוך ומקררים.
2 המילוי: מערבבים ריקוטה, מסקרפונה ודובדבני אמרנה קצוצים עם מעט מהסירופ שלהם.
3 יוצרים כדורים מהאורז וממלאים בתערובת. מטגנים בחמאה /ג'הי.
4 טובלים את הכדורים בקמח ולאחר מכן בביצה ובפירורי הפנקו.
5 הרוטב: מערבבים את סירופ האמרנה עם חמאה ומזלפים מלמעלה. מפזרים את הפיסטוקים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.